El naixement de Comparteam

El naixement de Comparteam

Comparteam i l’educació canina

Comparteam neix com a col·lectiu de treball per a l’ensinistrament caní en l’any 2010. Una activitat en la que seguim en formació contínua i en la que acumulem experiència i coneixement sobre els nostres estimats companys, els gossos. Durant aquests anys ens vam creuar amb les intervencions assistides amb animals (IAA). Una activitat que crida la nostra atenció i sobre la qual vam decidir formar-nos. Al mateix temps que vam començar a exercir l’activitat, vam entrar en contacte amb professionals tant de les pròpies IAA com d’altres camps. És aquí quan es gesta el Comparteam actual. Una miscel·lània de professionals del sector i persones afins, amb vocacions totalment diferents. Totes elles són clau en l’associació que som avui.

Comparteam Equip

Comparteam i les IAA intervencions assistides amb animals

L’any 2017 l’associació pren personalitat jurídica i des de llavors diverses entitats de IAA que comparteixen filosofia de treball i les mateixes inquietuds se sumen a l’associació. D’aquesta manera augmenta el bagatge professional, experiència i coneixement en l’àmbit de les IAA. Sumats abarquem experiència en l’àmbit hospitalari (acompanyament i terapia), en l’educatiu, (en aules escolars i en biblioteques), en residències geriàtriques i de persones amb diversitat funcional, en l’àmbit social (en centres oberts per a joves i crae), etc. En les reunions de socis, es posen sobre la taula diferents temes que ens preocupen. Aportant cadascú de nosaltres la seva experiència i coneixement sobre el tema, amb l’ànim de trobar la millor solució. També unim esforços per abastar programes en què la col·laboració entre nosaltres és un valor afegit.

Per què lluita Comparteam

Junts com Comparteam, ens proposem aconseguir el reconeixement de les IAA com a modalitats de teràpia (TAA), educació (EAA) i activitats lúdiques (AAA). Els punts de partida són el suport a la investigació i l’oficialització de la professió dels guies canins en IAA. Apostem per una formació oficial i de qualitat per aconseguir aquest objectiu. Així com per a garantir el benestar dels nostres companys peluts i aconseguir així la màxima qualitat en els serveis que prestem

No Comments

Post A Comment