Una antologia a favor de Comparteam

Una antologia a favor de Comparteam

A Comparteam troben cada dia bons amics disposats a col·laborar amb ells. Aquesta vegada han arribat creuant un mar, des de l’illa de Mallorca. Gotham Comics, una llibreria de Palma de Mallorca, porta creant esdeveniments solidaris des de fa uns quants anys i han decidit donar els beneficis de la seva última iniciativa a Comparteam tal com han anunciat a la seva web. Web Gotham Comics Mallorca.

Una antologia terrorífica per a una fi social

La iniciativa de Gotham còmics, va ser organitzar una antologia de relats basats en l’imaginari de H.P. Lovecraft i el resultat és l’antologia “Ecos de otras dimensiones”.   Per a la composició de l’antologia han reunit una grup ben variat. Escriptors, il·lustradors, correctors i editors voluntaris han creat un llibre amb vint-i-set relats curts. Podràs trobar entre ells, una mica d’humor, reflexió, horror, ciència ficció, fantasia i història. Tot unit pel llegat que H.P. Lovecraft ens va deixar.

Una antologia a favor de Comparteam

La difusió de les Intervencions Assistides amb Animals (IAA)

Iniciatives com aquesta demostren que la IAA estan arribant cada vegada a més gent. Gràcies al treball de professionals com els que integren l’associació Comparteam, les IAA estan demostrant com de beneficioses poden ser en múltiples àmbits. Aquest tipus d’intervencions ja tenen presència a hospitals, biblioteques, escoles, geriàtrics, centres de dia, presons, residències de persones amb diversitat funcional, etc. És un orgull saber que cada vegada més entitats volen col·laborar amb Comparteam i ajudar-los a difondre la tasca que es porta a terme.

A què destinaran aquesta ajuda

Molts dels destinataris de les IAA són persones amb greus dificultats i que requereixen moltes ajudes tècniques i professionals. Aquestes despeses les suporta sovint la família o ells mateixos. D’altra banda, la partida econòmica necessària per tenir un equip caní en condicions òptimes per treballar (analítiques, tractaments profilàctics de zoonosi, assegurances de responsabilitat civil, etc.), és important. Aquesta situació desemboca en una discriminació per raons econòmiques. Molts professionals solen assumir sessions gratuïtes, cosa que no permet allargar els temps de tractament al mínim necessari. Aquest ajut suposaria poder donar cobertura durant un temps o poder reduir molt el cost de les sessions a aquelles famílies on es veu clarament que la presència del gos milloraria algun dels aspectes psicosocials objecte de les sessions de teràpia i / o educació, i sobretot , guanyarien en qualitat de vida.

Agraïment anticipat

A tots els que comprin “Ecos de otras dimensiones” els agraïm el suport directe que estan donant a Comparteam. Esperem que pugueu veure ben aviat en aquesta pàgina web i les seves xarxes el fruit de la vostra contribució. Passeu una mica de por amb aquesta antologia, llegiu a aquests magnífics autors i parleu dels seus relats a les xarxes. Esperem poder ajudar a moltes persones.

No Comments

Post A Comment